VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM via #boekenleggertiel
 
 
Kunstwerk Verboden Boeken.
 
De Boekenlegger heeft begin mei boeken geleverd om een Kunstwerk in het Kunstkabinet in de Waterstraat 46 in Tiel te maken. Daar staat nu een kunstwerk, bestaande uit een openstaande kooi met verboden boeken.
 
 
Het is verbazingwekkend hoeveel boeken verboden zijn of waren. Denk aan de Duivels Verzen, de Bijbel, de Koran, de Goelag Archipel. Maar ook boeken als De Zoon van Dik Trom, Ik Jan Cremer en Tranen der Acacia’s zijn kortere of langere tijd verboden geweest of ze werden op zijn minst sterk ontraden. Sommige boeken alleen in Nederland en bepaalde boeken juist in andere landen. Op internet is daar veel informatie over te vinden.
 
Het kunstwerk is nog te zien tot eind mei 2022.
 
 
Agenda Markten.
 
 
Zondag 26 juni Betuws Buren.
 
 
Op zondag 26 juni a.s. wordt de 6e editie van BetuwsBuren, een sfeervolle streekmarkt gehouden wordt in het pittoreske Oranjestadje Buren. BetuwsBuren vindt plaats op het Kerkplein achter de Lambertuskerk in het hartje van Buren. Een unieke locatie waar u op zondagmiddag van 13 uur tot 17 uur een diversiteit aan streekproducten uit de Betuwe en wijde omgeving kunt proeven en kopen zoals jams, vruchtensappen, wijnen, bakmixen van de molen en zelfgebrouwen bieren. Maar ook diverse lifestyle en woonaccessoires, zelfgemaakte sieraden, fruitbomen, tuinaccessoires en delicatessen. En natuurlijk mooie 2e hands boeken van De Boekenlegger.
 
 
Zondag 3 juli Boekenmarkt Dordrecht.
 
Op 3 juli 2022 staat de hele historische binnenstad van Dordrecht vol met kramen. een lint van meer dan 450 kramen slingert zich rond het kernwinkelgebied.
Zo'n 250 antiquaren zijn weer blij hun mooie boeken te laten zien.
 
 
Zondag 31 juli Boekenmarkt Zutphen.
 
 
 
Deze boekenmarkt met ongeveer 65 kramen kenmerkt zich door professionaliteit en biedt een gevarieerd aanbod aan tweedehands- en antiquarische boeken en ander drukwerk als prenten, kaarten, reisgidsen enz
 
 
Zondag 7 augustus Boekenmarkt Deventer.
 
 
Op deze hele grote boekenmarkt (ca 850 kramen en 125.000 bezoekers) staan boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland. Daarnaast is er ook muziek en kunst en zijn er speciale exposities die u kunt bezoeken.