0

 

 

 

Tijdens de maand van de geschiedenis op alle historische boeken 50% korting. Dus geschiedenisliefhebbers: Sla je slag!

 

Howard Komproe wint Hebban Luisterboek Award 2018. Helaas heeft DE BOEKENLEGGER nog geen luisterboeken. Er is wel vraag naar. Wilt u luisterboeken wegdoen? Denk dan aan DE BOEKENLEGGER. Alvast heel veel dank!

 

Boekenweek voor jongeren van 21 september tot en met 30 september. In M (22 mei) haalden de schrijvers Tim Hofman, Raoul de Jong en Nhung Dam herinneringen op aan boeken die hun leven veranderden toen zij nog op school zaten. Van de meeste van de besproken schrijvers: Tom Lanoye, Salinger, Dimitri Verhulst, Nico Dijkshoorn en Jan Wolkers heeft DE BOEKENLEGGER titels in huis, maar nog veel meer. Kom langs en sla je slag!

 

Tom Lanoye schrijft het poezie geschenk ter gelegenheid van de Week van de Poezie. Het thema is vrijheid. De week van de poezie start 31 januari 2019.

Boekenweekgeschenk 2019Jan Siebelink schrijft het boekenweek geschenk 2019. In DE BOEKENLEGGER zijn veel titels van deze schrijver te koop voor € 1,50 per stuk.

Murat Isik, winnaar van de Libris literatuurprijs 2018, zal het Boekenweekessay 2019 schrijven. Het thema is: De vrouw de moeder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boeken zoeken

Onder 'Boeken' vind je ons internetaanbod van ca.3500 boeken.
Overige 15.000 winkelboeken op te vragen via info@boekenleggertiel.nl of via het 'Contact' formulier.

Zie ook ons wisselend winkelaanbod onder 'Uitgelicht'.