0

De Boekenmarkt en Theetuin 2018 in Zennewijnen was een grandioos succes. De eindstand is € 7200! 
De opbrengst van deze activiteit komt eveneens ten goede aan het straatkinderen project. Dank aan alle bezoekers!!

 

Libris literatuurprijs 2018

Murat Isik is de winnaar van de Libris Literatuurprijs 2018. Een eerder verschenen titel van Isik: Verloren Grond, is te koop in DE BOEKENLEGGER.

 

Van de winnaar van de Libris Literatuurprijs 2017, Alfred Birney, heeft DE BOEKENLEGGER zijn tweede roman: Bewegingen van Heimwee.

 

De verkiezing van het Luisterboek komt eraan. Helaas heeft DE BOEKENLEGGER nog geen luisterboeken. Er is wel vraag naar. Wilt u luisterboeken wegdoen? Denk dan aan DE BOEKENLEGGER. Alvast heel veel dank!

 

Wie wint de Gouden Strop 2018? Op 9 juni weten we meer!  Van een van de genomineerde schrijvers, Michael Berg, heeft DE BOEKENLEGGER 2 titels: 'Een Echte Vrouw' en 'Nacht in Parijs'. De genomineerden zijn: Chris Houtman met Akte van Berouw; Jan van der Cruysse met Bling Bling; Michael Berg met Broertje; Willem Asman met Enter en Eva Keuris met haar debuut: Over het Spoor.

 

Boekenweek voor jongeren van 21 september tot en met 30 september. In M (22 mei) haalden de schrijvers Tim Hofman, Raoul de Jong en Nhung Dam herinneringen op aan boeken die hun leven veranderden toen zij nog op school zaten. Van de meeste van de besproken schrijvers: Tom Lanoye, Salinger, Dimitri Verhulst, Nico Dijkshoorn en Jan Wolkers heeft DE BOEKENLEGGER titels in huis, maar nog veel meer. Kom langs en sla je slag!

 

Tom Lanoye schrijft het poezie geschenk ter gelegenheid van de Week van de Poezie. Het thema is vrijheid.

 

Boekenweekgeschenk 2019

Jan Siebelink schrijft het boekenweek geschenk 2019. In DE BOEKENLEGGER zijn veel titels van deze schrijver te koop voor € 1,50 per stuk.

 

 

 

 

 

Boeken zoeken

Onder 'Boeken' vind je ons internetaanbod van ca.3500 boeken.
Overige 15.000 winkelboeken op te vragen via info@boekenleggertiel.nl of via het 'Contact' formulier.

 

Zie ook ons wisselend winkelaanbod onder 'Uitgelicht'.