0

 

Vrijwilligers van Stichting DE BOEKENLEGGER verzamelen en verkopen tweedehands boeken ten behoeve van een kleinschalig straatkinderenproject Upendo Daima, Tanzania. Marga van Barschot startte in 2000 dit project met een aantal mensen. Inmiddels zet een team van 24 enthousiaste Tanzaniaanse medewerkers zich in voor deze kinderen. Sinds 2017 is Marga  met pensioen en is haar functie overgenomen door Laurent Sabini. Marga blijft betrokken bij dit project.

Cheque voor Upendo Daima

Tijdens een vrijwilligersbijenkomst op 2 juni kon een cheque van € 10.000 worden overhandigd aan het bestuur van Upendo Daima. Onder het genot van Afrikaanse hapjes werden alle vrijwilligers geinformeerd over de voortgang van het straatkinderenproject in Tanzania.Tevens werd een bescheiden bedrag geschonken aan het jubilerende Inloophuis te Tiel. 

 

Onze successen

Afgelopen 12 maanden ging ons straatteam 103 keer de stad in, bracht samen met partnerorganisaties 260 kinderen naar het "Back Home House" (BHH), deed 298 huisbezoeken en we slaagden erin 138 kinderen thuis te brengen, en 98 kinderen van onze partners. 14 jongens gingen naar de middelbare school, 1 naar een beroepsopleiding en 1 naar de St. Augustine University.

Boeken zoeken

Onder 'Boeken' vind je ons internetaanbod van ca.3500 boeken.
Overige 15.000 winkelboeken op te vragen via info@boekenleggertiel.nl of via het 'Contact' formulier.

Zie ook ons wisselend winkelaanbod onder 'Uitgelicht'.