0

 

 

 

Klik hier voor onze Corona maatregelen en Acties

 

Onder "Uitgelicht" treft u een wisselend aanbod winkelboeken aan die door onze medewerkers zijn uitgezocht om onder uw aandacht te brengen. Het is een selectie uit onze ca. 15000 winkelboeken. De selectie speelt o.a. in op actualiteiten of bijzondere boeken.

Bent u niet in de gelegenheid naar onze winkel in Tiel te komen, dan kunt u ook een winkelboek bij ons bestellen met het "Contact" formulier of via de mail info@boekenleggertiel.nl

Betalingscondities: betaling vooraf. VERZENDKOSTEN binnen Nederland tot 10 kg: MAXIMAAL EUR 5,00. Bestellingen vanaf EUR 40,00 GRATIS verzending AAN EEN ADRES IN NEDERLAND.

 

Gezondheid.

 

Titel: Gezondheid. De mens, zijn gezondheid en de gezondheidszorg
Auteur: Ivan Wolffers

Is gezond het tegenovergestelde van ziek? Of is het de opperste staat van welzijn? Zijn we vaker ziek dan vroeger? We worden dikker, depressiever, krijgen suiker, ziekten aan hart- en bloedvaten, astma, kanker – en toch worden we steeds ouder. Hoe kan dat? En welke rol spelen onze voeding en opvoeding, seksualiteit en relaties, en onze definitie van geluk daarbij? Heeft de mens eigenlijk enige greep op zijn gezondheid?
Na een leven lang schrijven over gezondheid beziet Ivan Wolffers in zijn magnum opus Gezond al deze vragen in onderlinge samenhang.

2011 - paperback -432pp – in goede staat
Prijs € 3,50 (pakketpost)

 

Hobby (Mode).

 

Titel: De juiste look op je werk.
Auteur: Stijlcoach Lien Degol.

De juiste look op je werk helpt vrouwen door het labyrint van verschillende dresscodes op de werkvloer: voor  zowel de net afgestuurde studente die moet solliciteren, als de jonge moeder die na een kinderbreak weer aan de slag wil. En ook voor de creatieve duizendpoot die vanuit
haar atelier plots de wondere wereld der vakbeurzen wordt ingegooid, en daar indruk wil maken.

2002 zachte kaft met flappen – veel foto’s  - 183pp – in goede staat
Prijs € 2,50 (brievenbuspost).

 

 

Titel: Mode.
Auteurs: Gavin Ambrose & Paul Harris.

Een visuele gids, waarin veelgebruikte termen uit het vakgebied mode worden uitgelegd en in hun context geplaatst worden, waardoor de lezer zijn kennis flink kan verbeteren en een beter begrip krijgt van het jargon. Alle onderwerpen zijn voorzien van illustraties, diagrammen en foto's. Ook stromingen en individuele personen komen aan bod. Het formaat is handzaam, de omvang fors: maar liefst 288 pagina's

2002  - zachte kaft met flappen – veel foto’s  - 288pp – in goede staat
Prijs € 3,00 (brievenbuspost).

 

Kinderboeken.

 

Tien stoute katjes.
Auteur: Mensje van Keulen/ tekeningen: Jan Jutte
De bekende tien kleine negertjes waarvan er telkens een afvalt zijn nu in een poezenvelletje gestoken. Grappig geïllustreerd, per 2 opengeslagen pagina’s een verhaaltje met een illustratie.
Hard cover € 2.50 (brievenbuspost).
Uitg: Leopold,

 

Lek.
Auteur: Jacobine de Brauw
Spannend avontuur voor jongeren, waar een bekende journalist op het Haagse Binnenhof, verongelukt op een verlaten snelweg. Maar was het wel een ongeluk ? Verhaal geeft inzicht in politiek Den Haag.
Paperback € 3.00 (brievenbuspost).
Uitg: Querido.

 

Het Zwanenmeer ( maar dan anders )
Auteur: Francine Oomen
Dertienjarige drieling ( 2 jongens, 1 meisje ) runnen met hun vader een moederloos gezin. Het wordt humoristisch weergegeven door Sam, een van de drieling. Elk hoofdstuk begint met een gekleurd kattebelletje waarop commentaar of een schetsje van Sam. De drieling voelt zich verantwoordelijk voor hun vader die schrijver is en er een merkwaardige wijze van leven op na houdt.
Hard cover € 3.00 (brievenbuspost).
Uitg: Van Holkema& Warendorf.

 

 

Pagina: 1 - 2 - 3

Boeken zoeken

Met de "Zoek" functie kun je boeken zoeken in ons internetaanbod van ca.3500 boeken.

Informatie over de overige 15.000 winkelboeken zijn op te vragen via info@boekenleggertiel.nl of via het 'Contact' formulier.