0

 

 

Agenda

 

 

Uitgelicht

1-2-3-4

 

Onder "Uitgelicht" treft u een wisselend aanbod winkelboeken aan die door onze medewerkers zijn uitgezocht om onder uw aandacht te brengen. Het is een selectie uit onze ca. 15000 winkelboeken. De selectie speelt o.a. in op actualiteiten of bijzondere boeken.

Bent u niet in de gelegenheid naar onze winkel in Tiel te komen, dan kunt u ook een winkelboek bij ons bestellen met het "Contact" formulier of via de mail info@boekenleggertiel.nl

Betalingscondities: betaling vooraf. VERZENDKOSTEN binnen Nederland tot 10 kg: MAXIMAAL EUR 5,00. Bestellingen vanaf EUR 40,00 GRATIS verzending AAN EEN ADRES IN NEDERLAND.

 

(Auto)Biografie

 

De Correspondent
Auteur: Pieter Waterdrinker

Pieter Waterdrinker vestigde zich in 1996 in Rusland, en woont sindsdien afwisselend in Moskou en Sint-Petersburg. Al vele jaren bereist hij het Russische rijk tot in zijn verste uithoeken.
In “De correspondent” verhaalt hij over zijn leven in het moderne Rusland.
Hij schrijft over zijn worsteling tussen journalistiek en literatuur.
Voor het eerst vertelt Waterdrinker hoe de Russische geheime dienst op Rhodos een hilarische poging deed hem te werven, terwijl hij in zijn kroniek over de oorlog van 2008 in Georgië een ontnuchterend beeld geeft van de journalistiek.
Maar bovenal heerst in dit boek Waterdrinkers onnavolgbare stijl.  Een zinderende literaire autobiografie die uniek is voor ons taalgebied.

2014 – paperback – 292pp - iets scheefgelezen – verder in goede staat
Prijs 4,00 (brievenbuspost)

 

Esoterie.

 


Titel:  Reiki en de andere stralen
Auteur: Kathleen Milner

Kathleen Ann Milner, schrijfster van dit boek, had juist een galerie gevonden waar ze haar kunst kon exposeren, toen ze kort na elkaar betrokken raakte bij twee auto-ongelukken. Haar carrière en haar leven raakten in een impasse. Met behulp van Reiki was ze in staat zichzelf te genezen. In haar leven gebeurden een serie ''onverklaarbare'' zaken.

Kathleen ontdekte dat er behalve Reiki nog andere helende Stralen zijn. Dit boek is een verslag van haar spirituele ontwikkeling en bevat een schat aan informatie.
1998 – paperback  - 251pp – bovensnede iets verggeld – verder in  goede staat
Prijs € 4,50 (brievenbuspost).

 

Titel: de Profeet
Auteur: Kahlil Gibran

Een klassieke everseller voor iedereen die inspiratie en verlichting zoekt.

Dit meest bekende  van de Libanese dichter en schilder Kahlil Gibran, is een onvergetelijke, onvergankelijke, en onvervangbaar werk geworden.

Almoestafa, de uitverkorene en geliefde, die een dageraad was van zijn eigen dag, had in de stad Orphales twaalf jaren gewacht op zijn schip, dat hem terug zou voeren naar zijn geboorte-eiland.
En in het twaalfde jaar, op de zevende dag van Ielool, de oogstmaand beklom hij de heuvel buiten de stadswallen en richtte de blik zeewaarts; en zag zijn schip naderen met de mist. Toen werden de poorten van zijn hart opengeworpen en zijn vreugde vloeide uit ver over de zee. En hij sloot zijn ogen en bad in de stilten van zijn ziel.

17e druk –  linnen gebonden  – 79pp  - in goede staat
Prijs € 2,50 (brievenbuspost).

 

Geschiedenis.

 

Titel: Congo, een geschiedenis.
Auteur: David van Reybrouck.

De Belgische auteur, archeoloog en historicus David van Reybrouck beschrijft
in dit lijvige boek de veelbewogen geschiedenis van de Afrikaanse staat Congo.
Op basis van archiefonderzoek en honderden gesprekken met Congolezen
beschrijft hij de periode van de ontdekkingsreiziger Stanley, de Belgische
kolonisatie, de periode van de onafhankelijk in 1960 en de turbulente en bloedige periode
daarna onder de dictatuur van Mobuto.
Het boek werd bekroond met de Libris Geschiedenisprijs 2010 en de AKO
literatuurprijs 2010.
Een aanrader voor degenen die geïnteresseerd zijn in de achtergronden van
één van de grootste conflicten op het Afrikaanse continent.
 
2012, 680 pp. paperback , in goede staat ,
Priijs € 3,50 (pakketpost).

 

Gezondheid/Alternatief.

 

Titel:  Holistische massage
Auteur:  Richard Jackson

Gezondheid is niet de afwezigheid van ziekte – ze is een altijd voortdurend proces. Ze is een optimaal welzijn van de mens in zijn totaliteit
Dit boek wil een leidraad zijn om het holistisch concept in het dagelijks leven toe te passen: gezondheid door middel van holistische massage

1979 – 144pp –met zwart-wit foto’s in nette staat

Prijs € 2,00 (brievenbuspost).

 

Titel:  Handboek Intelligentie-training
Auteur:  Richard Jackson

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat wij mensen maar een fractie van onze hersencapaciteit benutten. Ook al moeten we het doen met het stel hersens waarmee we geboren zijn, we kunnen wel degelijk onze intelligentie trainen. Dit boek geeft naast een theoretische basis veel idee n, tips, strategie n en uiteraard oefeningen om betere denkprestaties te leveren.

2005 – harde kaft – 269pp – in goede staat

Prijs € 3,00 (brievenbuspost).

 

Titel:  De helende kracht van het hart
Auteur:  Conny Coppen

In deze tijd van verharding en technisch vernuft is er een enorme nood aan mensen die de kunst verstaan om te kijken met de ogen van het hart; mensen die geleerd hebben om hun medemens (en zichzelf) te ontmoeten in dat wat er is, zonder oordeel. Dit boek geeft inzicht in het ontstaan van het web van emoties waarin velen van ons zich bevinden en waarom het soms zo moeilijk is om 'je Zelf' te zijn. Het kan je helpen en inspireren wanneer je wegen zoekt om - in een steeds onveiliger wereld - een veilig thuis te vinden in jezelf.

2005 – paperback – 173pp - in goede staat

Prijs € 5,50 (brievenbuspost).

 

Betoverende geuren. (De geheimen van aromatherapie).
Auteur:  Suzanne Fischer-Rizzi

Laat u betoveren door een wereld van charmante en heerlijke geuren, die onze geestesgesteldheid en onze stemmingen beïnvloeden. Ons stimuleren en opwinden of kalmeren en ons leiden naar een staat van vrede en harmonie.

1988 – kleine paperback  - 77pp -  ingoede staat
Prijs € 4,50 (brievenbuspost).

 

Homeopathie juist voor kinderen
Auteur:  Dr. E.A. Maury

Homeopathie is een geneeswijze zonder bijverschijnselen en juist voor kinderen geschikt vanwege de snelle werking van de homeopathische middelen. Koorts, bloedneus diarree en verkoudheid,
maar ook voor echte ziekte zoals bedwateren, examenvrees, en andere jeugdproblemen.


1993 - paperback  - 124pp -  in nette staat
Prijs € 2,00 (brievenbuspost).

 

Godsdienst.

 

Jezus van Nazaret
Auteur Paul Verhoeven.
Paul Verhoeven, een bekend regisseur van veel films is gefascineerd door de bijbelse figuur Jezus van Nazaret. In dit boek probeert hij de historische figuur te ontdoen van de mythische figuur Jezus.
Paperback met flappen, 2008, 288 pp, in goede staat. Uitgeverij Meulenhoff.
Prijs € 3.50 (brievenbuspost).

 

Hobby en Creativiteit.

 

Titel : Dieren tekenen
Auteur: Sally Michel

Sally Michel biedt een inspirerende en praktische handleiding voor het tekenen van dieren met houtskool, potlood, pastel, krijt en inkt.  Stap-voor-stap foto's en eenvoudige voorbeelden laten duidelijk zien hoe u in uiteenlopende situaties en omstandigheden prachtige tekeningen van dieren kunt maken.

2005 – zachte kaft – 48 pp - in goede staat

Prijs € 3,50 (brievenbuspost).

 

Titel : Patroontekenen
Auteur: Winifred Aldrich

Patroontekenen is een uitstekende handleiding voor iedereen die zelf patronen voor originele kleding wil ontwerpen. Het bevat duidelijke afbeeldingen en heldere stap voor stap instructies. Niet alleen beginners maar ook studenten aan de modevakschool, ontwerpers, kortom iedereen die zelf kleding maakt doet er zijn voordeel mee. Het is een complete methode die het goed tekenen en knippen van patronen koppelt aan de beginselen van ontwerpen.

1985 – harde kaft – 144pp – in nette staat
Prijs € 6,00 (brievenbuspost).

 

Titel : Bloemen drogen. Twee nieuwe technieken mét en zonder magnetron
Auteur: Titia Joosten

In dit boekje komen twee nieuwe methoden van bloemen drogen aan de orde.
De snelste methode, is het drogen in de magnetron. In enkele minuten droogt u bloemen en bladeren. Een onmisbaar boekje voor de liefhebbers van bloemen drogen.

5e druk – 1993 – zachte kaft – in goede staat
Prijs € 2,00 (brievenbuspost).

 

 

 

 

 

 

Pagina: 1 - 2 - 3

Boeken zoeken

Met de "Zoek" functie kun je boeken zoeken in ons internetaanbod van ca.3500 boeken.

Informatie over de overige 15.000 winkelboeken zijn op te vragen via info@boekenleggertiel.nl of via het 'Contact' formulier.