0

 

Regelmatig worden op deze pagina boeken of series uit onze winkel extra onder de aandacht gebracht:

Als je niet in staat bent naar onze winkel te komen, kunnen wij deze boeken opsturen. Betalingscondities: betaling vooraf. VERZENDKOSTEN binnen Nederland tot 10 kg: MAXIMAAL EUR 5,00. Bestellingen vanaf EUR 40,00: GRATIS verzending AAN EEN ADRES IN NEDERLAND.

Je kunt de boeken op deze bladzijde bestellen d.m.v. het formulier onder "Contact".

 

Pelgrim van Philip Droge: een biografie van een man die decennialang zijn neus in de grootste politieke en culturele wespennesten van zijn tijd steekt. Eerst in Mekka, later in Atjeh. De beststeller uit 2017, nu te koop in DE BOEKENLEGGER voor € 9,50.

 

Voor de liefhebber van Engelstalige boeken heeft DE BOEKENLEGGER van Howard Spring: Fame is the Spur, dat vertelt over de opkomst van Labour in Groot Brittannie vanaf het midden van de 19e eeuw tot de jaren 30 van de vorige eeuw. Daarnaast nog 9 titels van deze schrijver, waaronder: I met a Lady waarin de auteur schrijft over zijn eigen leven. Prijzen gemiddeld € 3,50

 

                           

 

 

 

22 mei: Philip Roth overleden. Wil je je verzameling boeken van Philip Roth compleet maken of ben je juist nieuwsgierig geworden naar deze Amerikaanse schrijver? Kom dan naar DE BOEKENLEGGER.

 

 

Altijd al HET BUREAU van Voskuil willen lezen of gewoon hebben? Deel 1 tot en met 7 nu in de winkel: samen voor € 25,-

 

Op zoek naar vakantielectuur? DE BOEKENLEGGER heeft een meter Baarntjers voor € 25.

 

DE BOEKENLEGGER heeft bladmuziek, variërend van klassiek tot 60er jaren. Deze bladmuziek is zeker niet nieuw meer en is te koop voor kleine prijsjes.

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boeken zoeken

Onder 'Boeken' vind je ons internetaanbod van ca.3500 boeken.
Overige 15.000 winkelboeken op te vragen via info@boekenleggertiel.nl of via het 'Contact' formulier.

 

Zie ook ons wisselend winkelaanbod onder 'Uitgelicht'.