0

 

Hier treft u een wisselend aanbod winkelboeken aan die door onze medewerkers zijn uitgezocht om onder uw aandacht te brengen. Het is een selectie uit onze ca. 15000 winkelboeken. De selectie speelt o.a. in op actualiteiten of bijzondere boeken.

 

Nederlandse Literatuur.

 

Titel: De buitenstaander
Auteur: David de Poel

Baldwin is zes wanneer zijn moeder overlijdt bij een verkeersongeluk. Zijn vader hertrouwt en dan breekt de hel los. Hij mag van zijn stiefmoeder na schooltijd niet in huis en brengt zijn tijd op straat en in andere gezinnen door. De grootouders ontfermen zich over hem, maar als oma sterft , hij zelf overweegt onder te duiken en plaatsing in een ander gezin niet lukt, lijken alle oplossingen verder weg dan ooit.

2005  -paperback – 205pp – in goede staat
Prijs € 2,50 (brievenbuspost).

 

Titel: De Val van Bali
Auteur: Ewald Vanvugt

De val van Bali is het verhaal van de vrouw die stierf van schaamte, omdat ze een Nederlandse was, en van de honderden mensen die stierven van trots, omdat de Baliërs waren. Deze historische reisroman vertelt tevens over de vriendschap tussen een ‘vrijman” en een ‘huurling’.

1987 – paperback – 314pp – in goede staat
Prijs € 3,00 (pakketpost).

 

Titel: Jevgeni
Auteur: Johan De Boose

Twee Russische monniken, een zanger en een schilder, vluchten voor de Tataren. Zij komen terecht in diverse Europese steden, waar ze getuigen zijn van het excentrieke gedrag van mensen die geloven in het einde der tijden. Telkens opnieuw worden ze bedreigd en moeten ze vluchten. Uiteindelijk belanden ze in een abdij in het Vlaamse Ehinham, waar ze gastvrij worden ontvangen. Ook daar neemt echter de dreiging toe: er breekt een zondvloed uit, de paters gedragen zich als perverten in een gekkenhuis, de abt is een mythomaan omringd door lustengelen, en de enige non zoekt op haar eigen manier naar haar mystieke ziel.

2014 – paperback 348pp -  in goede staat
Prijs € 12,50 (pakketpost).

 

Titel: de laatste boot
Auteur: Johan Verminnen

Na het succesvolle Prinses van het Pajottenland, een boek over zijn moeder, verschijnt van Johan Verminnen nu De laatste boot. In deze roman vertelt Johan het ontroerende verhaal van zijn hoofdpersonage Walter Naegels, die heel zijn leven tevergeefs droomt om de zeven wereldzeeën te bevaren.
Deze jongeman weigert om volwassen te worden en luistert 's nachts aan een schelp om de ruzies van zijn ouders niet te moeten horen.

2006 – linnen gebonden met stofomslag – 118pp – inclusief CD – in mooie staat
Prijs € 5,00 (brievenbuspost).

 

Relaties.

 

Titel: Scheiden of Blijven
Auteur: Mira Kirshenbaum

Scheiden of blijven? Weinig vragen veroorzaken zoveel twijfel en slapeloze nachten als deze. Of je een langdurige relatie hebt of net iemand hebt gevonden, deze vraag is altijd actueel. Veel boeken proberen de breuk te lijmen. Het bijzondere van dit wijze en nuchtere boek is dat het duidelijk maakt waar je tussen kunt kiezen, en op welke gronden.
Mira Kirshenbaum heeft als relatietherapeute twintig jaar lang mensen geholpen bij het zoeken naar de beste oplossing. Haar kennis en ervaring bracht ze bijeen in deze praktische gids.

8e druk - 2008  - paperback – 304pp – in goede staat

Prijs € 3,50 (brievenbuspost).

 

Titel: De volmaakte man bestaat
Auteur: Marcel Ploem

Een praktische gids voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar wat man-zijn vandaag kan betekenen.
Over de identiteit van de 'nieuwe man' in onze veranderende maatschappij.

De laatste tijd staan mannen weer in het centrum van de belangstelling. Je zou terecht kunnen stellen dat dit altijd al zo is geweest. Alleen gaat het met die belangstelling tegenwoordig een andere kant op. Na de diverse feministische golven zijn mannen niet langer de onbetwistbare voortrekkers in onze maatschappij. Er is met het mannelijke geslacht iets aan de hand wat in eeuwen niet is gezien: het ligt onder vuur. Mannen stellen zich vandaag onvermijdelijk steeds meer in vraag.
De volmaakte man bestaat! gaat op zoek naar de mannen van vandaag.

2000 – paperback – 128pp – in goede staat

Prijs € 3,00 (brievenbuspost).

 

Pagina: 1 - 2 - 3

Boeken zoeken

Met de "Zoek" functie kun je boeken zoeken in ons internetaanbod van ca.3500 boeken.

Informatie over de overige 15.000 winkelboeken zijn op te vragen via info@boekenleggertiel.nl of via het 'Contact' formulier.