VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM via #boekenleggertiel
 
 
 
Kortingsactie 50% en Thema Zomerlezen vanaf zaterdag 18 juni.
 
 
De 50% korting geldt voor alle boeken in de winkel in de categorieën spanning en romans (Nederlands en vertaald) vanaf zaterdag 18 juni tot en met zaterdag 16 juli. Om zoveel mogelijk titels te kunnen aanbieden hebben we ook onze aanbiedingenkast deze weken helemaal gevuld met romans en spanning
 
   
 
 
 
Agenda Markten
 
Zondag 26 juni Betuws Buren.
 
 
Op zondag 26 juni a.s. wordt de 6e editie van BetuwsBuren, een sfeervolle streekmarkt gehouden wordt in het pittoreske Oranjestadje Buren. BetuwsBuren vindt plaats op het Kerkplein achter de Lambertuskerk in het hartje van Buren. Een unieke locatie waar u op zondagmiddag van 13 uur tot 17 uur een diversiteit aan streekproducten uit de Betuwe en wijde omgeving kunt proeven en kopen zoals jams, vruchtensappen, wijnen, bakmixen van de molen en zelfgebrouwen bieren. Maar ook diverse lifestyle en woonaccessoires, zelfgemaakte sieraden, fruitbomen, tuinaccessoires en delicatessen. En natuurlijk mooie 2e hands boeken van De Boekenlegger.
 
 
Zondag 3 juli Boekenmarkt Dordrecht.
 
 
Op 3 juli 2022 staat de hele historische binnenstad van Dordrecht vol met kramen. een lint van meer dan 450 kramen slingert zich rond het kernwinkelgebied.
Zo'n 250 antiquaren zijn weer blij hun mooie boeken te laten zien.
 
 
Zondag 31 juli Boekenmarkt Zutphen.
 
 
Deze boekenmarkt met ongeveer 65 kramen kenmerkt zich door professionaliteit en biedt een gevarieerd aanbod aan tweedehands- en antiquarische boeken en ander drukwerk als prenten, kaarten, reisgidsen enz
 
 
Zondag 7 augustus Boekenmarkt Deventer.
 
 
Op deze hele grote boekenmarkt (ca 850 kramen en 125.000 bezoekers) staan boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland. Daarnaast is er ook muziek en kunst en zijn er speciale exposities die u kunt bezoeken.