VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM via #boekenleggertiel
 
 
De Boekenlegger doneert wederom € 8000,=.
Dankzij de goede verkopen van geschonken tweedehands boeken de afgelopen zomer hebben wij deze maand kunnen € 8000,= kunnen overmaken aan de stichting Upendo Daima.
 
 
Dank aan de Dekker Groep in IJzendoorn.
Recent hebben wij een donatie van Dekker Groep in IJzendoorn ontvangen. Met deze financiële ondersteuning kunnen wij de verouderde kantoorapparatuur, benodigd voor administratie en internetverkopen, vernieuwen.
 
Tegemoetkoming energiekosten
De Boekenlegger ontving het volgende bericht van Upendo Daima:
 
In november en december krijgen wij in Nederland tweemaal 190 euro energieopslag. Deze opslag is bedoeld om mensen te steunen die hun gestegen energiekosten niet meer kunnen betalen.
 
 
 
Ook in Tanzania zien wij een enorme prijsstijgingen in energie en basisgoederen, zoals graan, suiker en rijst. Mocht u een gedeelte van uw 380 euro niet zelf nodig hebben en wilt u het doneren aan mensen die het geld hard nodig hebben? De kinderen en medewerkers van Upendo Daima kunnen uw donatie erg goed gebruiken. Met uw donatie zorgen wij dat we ouders ondersteunen die dankzij u zelf voor hun kinderen kunnen zorgen. Daarnaast zorgen wij voor de veiligheid, begeleiding en het levensonderhoud van kinderen die net van de straat komen. Wij, en de kinderen van Upeno Daima, zijn u enorm dankbaar voor uw gift! Asante Sana! Ite van Aardenne, namens het bestuur van Upendo Daima Nederland Rekeningnummer NL55RABO 010.22.27.365 t.n.v. Stichting Upendo Daima Nederland.
 
 
Kookboek van Tineke Langendijk.
 

 
Eén van onze vrijwilligsters heeft een kookboek geschreven met haar favoriete recepten. In Het Kontakt Tiel heeft een uitgebreid interview gestaan. Dit mooie boek met lekkere recepten is in onze winkel te koop voor € 20,00.
 
Agenda Markten.
 

Op dit moment zijn er geen markten waaraan De Boekenlegger deelneemt.