0

 

 

Agenda

 

Filiaal Zennewijnen

     

 

 

Kinderboeken.

Boeken in de Kinderhoek staan zoveel mogelijk ingedeeld op leeftijd. Afhankelijk van de leesontwikkeling en de belangstelling van het kind kan er een keuze gemaakt worden.

Boeken met het grotere lettertype dienen om het lezen overzichtelijker te maken. Er zijn ook informatieve boeken/naslagwerken. Een bezoek aan deze hoek is de moeite waard, liefst met kinderen, want zij bepalen uiteindelijk in grote lijnen waar hun interesse ligt!

Dagelijks worden boeken gebracht, al of niet gelezen; wat er vandaag niet is aan titels, kan er morgen zijn!

 

                      

 

De liefde voor het lezen (lees: de wereld verkennen) begint al in de wieg: woorden/ liedjes al of niet met muziek.

De peuterperiode vraagt om zien wat je zegt: samen plaatjes kijken/ vertellen/ voorlezen. De kleuter zoekt verdieping/ zelf verhaaltjes bedenken bij de plaatjes/ belangstelling voor de letters, de cijfers en het combineren daarvan.

De basisschoolleeftijd staat in het teken van zoveel mogelijk aanleren: beginnende lezertjes stimuleren/gebruik te maken van de Analyse Individualiseringsvormen (AVI die de moeilijkheidsgraad van kinderboeken aangeeft).

 

 

 

Boeken zoeken

Met de "Zoek" functie kun je boeken zoeken in ons internetaanbod van ca.3500 boeken.

Informatie over de overige 15.000 winkelboeken zijn op te vragen via info@boekenleggertiel.nl of via het 'Contact' formulier.